Per 1 april is Wouter Kolff de nieuwe voorzitter van het Veiligheidsberaad. Hij is de opvolger van Hubert Bruls, die zijn maximale termijn van twee periodes van drie jaar heeft volgemaakt. Bruls blijft als voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid wel lid van het Veiligheidsberaad.

"Ik heb grote waardering voor de wijze waarop Hubert Bruls in complexe tijden invulling heeft gegeven aan het voorzitterschap"

Wouter Kolff, burgemeester van Dordrecht en voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, vindt het een eer dat hij met steun van collega’s uit het Veiligheidsberaad Hubert Bruls is opgevolgd. ‘Ik heb grote waardering voor de wijze waarop hij in complexe tijden invulling heeft gegeven aan het voorzitterschap.’ 

Op maandag 3 april was Kolff te gast bij Sven op 1.
Beluister hier het interview:  

Verder was hij te gast bij Goedemorgen Nederland.
Bekijk hier het videomoment:

Op maandag 8 mei komt het Veiligheidsberaad weer bijeen in Utrecht. Wouter Kolff zal dan voor de eerste de vergadering leiden.

Recommended Posts