Het IFV organiseert op 29 september een webinar voor alle repressieve brandweermensen in Nederland: beroepsbrandweermensen en brandweervrijwilligers. Dit is ter voorbereiding op het belevingsonderzoek van dit jaar.

Hoe beleef jij het brandweervak? Hoe kijk jij naar ontwikkelingen in je werk en in de brandweerorganisatie? Jouw mening telt! In 2017 is het belevingsonderzoek repressief brandweerpersoneel voor het eerst uitgevoerd. Dit jaar wordt het onderzoek herhaald en hopen we (weer) op jouw deelname. In de voorbereiding op het onderzoek organiseren wij dit webinar. De belangrijkste bevindingen uit 2017 komen aan bod, enkele veiligheidsregio’s presenteren de good practices die uit het onderzoek zijn voortgekomen en wij vragen jou naar de onderwerpen die jij belangrijk vindt voor het belevingsonderzoek 2021. Meld je aan en denk met ons mee!

Voor meer informatie en het aanmelden: ga naar de website van het IFV.

Recommended Posts