Uitnodiging

Netwerkdag Water 2019: Vitaal en kwetsbaar: samenwerken in de keten
Donderdag 10 oktober | 9.30 tot 17.00 uur
Fort Lent (Bemmelsedijk 4, Nijmegen

Wat betekenen de gevolgen van de klimaatverandering voor waterveiligheid, de vitale infrastructuur en de risico- en crisisbeheersing?

Over welke gevolgen hebben we het zoal en zijn we hier – samen – op voorbereid? De Netwerkdag Water 2019 staat in het teken van de samenwerking tussen en met alle betrokken partijen, inclusief de vitale partners.

Voor wie?

De Netwerkdag Water is het jaarlijkse netwerkevenement voor waterprofessionals – directeuren, managers en adviseurs – uit de wereld van crisismanagement en voor de betrokken vitale partners zoals telecom-, elektra- en drinkwatervoorziening die samenwerken met elkaar en met veiligheidsregio’s bij een watercrisis.


Programma

U kunt het volledige programma en de workshops op de website bekijken.

Aanmelden

Meld u nu aan. Heeft u nog geen Mijn.IFV-account? Registreer u eenvoudig in enkele stappen. Geef bij uw aanmelding ook aan welke workshops u graag bijwoont.

Breng je vitale partners mee

Kunt u zelf niet maar verwacht u dat iemand anders uit de organisatie interesse heeft? Diegene is van harte welkom. Werkt u bij een veiligheidsregio? Stuur deze uitnodiging dan vooral door naar de vitale partners.

STUUR DOOR

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, telefoon
026 355 22 02, e-mail kennisevents@ifv.nl.

Graag tot op 10 oktober!


 
De Netwerkdag Water is een gezamenlijk initiatief van het Veiligheidsberaad, de Unie van Waterschappen, Rijkswaterstaat en het Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCC-IenW).

Recommended Posts